top of page

TÄNULIKKUS.

Updated: Jun 11

 TÄNULIK!

Kui ma mõtisklen oma teekonnast portreefotograafina, tunnen ma suurt tänulikkust. Mul on olnud au jäädvustada nii paljusid naisi ja nende lugusid. Nendes hetkedes on alati midagi maagilist -nende naiste olemus ja sära.

Mul on olnud suur rõõm näha naiste enesekindluse kasvamist meie fotosessioonide ajal. Ja see inspireerib mind väga. Minu jaoks on see midagi enamat, kui ainult pildistamine. See on KOGEMUSE loomine.

Naer, mis on kajanud läbi stuudio ja ka vaiksed hetked, kus ainult emotsioonid räägivad. Iga naine, keda olen pildistanud, on õpetanud midagi uut - lugu enesearmastuse teekonnast, vastupidavusest või vankumatust jõust, mis ületab kõik takistused.

Nende portreede kaudu ei soovi ma mitte ainult jäädvustada ilu, vaid leida üles ka Sinu ainulaadsuse mitmetahulised kihid.

Naeratused, ägedad pilgud, vaiksed peegeldused.

Kõigile naistele, kes on usaldanud end minu kaamera ette - AITÄH!

Ma väga loodan, et ees ootab veel palju kohtumisi ja lugusid, mis ootavad jutustamist. Enesekindlust, mis vajab leidmist ja ilu, mis ootab jäädvustamist.

Olen ääretult tänulik võimaluse eest teha seda, mida armastan - tabada naiselikku olemust selle kõigis vormides.


Tänuga!

Fotograaf Kätri BeljajevaFotodel armas Jaana

Meik ja soeng - Solveig Jõgisoo

Info ja broneerimine fotosessioonidele:

29 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page