top of page

❤️ISEENDA ARMASTAMISE JA AKTSEPTEERIMISE TEEKOND ❤️

Olen aastate jooksul pildistanud väga palju Naisi. Ja nende aastate jooksul kohanud palju Naiste enesekriitikat, enda mitteaktsepteerimist, iseendaga pahuksis olemist. Me kõik ilmselt või paljud meist oleme seda omal nahal kogenud. Nii ka mina. Kuna lapsed sünnivad ju nö puhta lehena, siis ilmselgelt on see negatiivne meisse kodeeritud meie eluaja jooksul. Ning hiljem täiskasvanuna sellest kõigest vabaneda ja enda alateadvust ümber õpetada on ilmatuma suur töö. Aga ma võin Teile öelda, see suur töö iseendaga tasub end ära. Kuhjaga! Ma näen palju naisi, kel on igasugused "kiiksud". Sellised, mida tegelikult kõrvalseisja üldse ei märkagi. Pean silmas siis kriitilist meelt oma välimuse suhtes. Mina näiteks põdesin suure osa elust oma juuksevärvi ja tedretäppe. Ma mäletan lapsena narriti mind koolis sellepärast. Kutsuti Punapeaks. Kuna punakaid juukseid oli ju väga vähestel ja kohe olid sa teistmoodi. Ja nii ma selle uskumuse omaks võtsin ja arvasingi, et see on asi, mida häbeneda ja millepärast end halvasti tunda. Täna aga ma olen uhke oma juuksevärvi ja tedretäppide üle. Kui kellegile ei meeldi, siis see on nende probleem 😛 Ma soovin, et ka Sina suudaksid ennast rohkem armastada ja aktsepteerida - just sellisena nagu Sa oled. Elu on palju lihtsam ja ilusam, kui me lõpetame heakskiidu otsimise välismaailmast ja vaatame hoopis iga päev peeglisse ja ütleme endale: MA ARMASTAN SIND. TINGIMUSTETA ❤️

Jagan uhkusega fotot, kus ma olen oma punaste juuste ja tedretäppidega. Pildi tegi hea sõber ja kolleeg Marje Kärner ( Shine Studios).

201 views0 comments
bottom of page